Lisäpalvelu henkilöstövuokraus

CleanUpin toimipisteet ovat Lisäpalvelu-konsernin alla toimivia, siivoustoimintaan keskittyviä tytäryhtiöitä. CleanUp-yhtiöiden avulla Lisäpalvelu kykenee tuottamaan asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

"Teemme mitä lupaamme."

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa joustavia henkilöstöratkaisuja. Yritys on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala.

Yrityksen toimintaa kuvaa arvoihin kirjattu motto; teemme mitä lupaamme.Tekijöille töitä

Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin, joten työntekijät voivat työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät vakituiseen työsuhteeseen.

Vieraile sivuillamme ja tutustu vapaisiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus ja anna meidän löytää sinulle sopivin työtehtävä.