Päivittäiskaupat alkaen 30€/h

Suomen keliolosuhteet aiheuttavat päänvaivaa usein kauppiaille. Erilaiset sääolosuhteet ja aukioloaikojen vaihtuvuus vaikuttaa kauppiaiden toimintaan yhä enemmän.

Kauppojen ja liiketilojen siivous vaatii ammattilaisten välineet sekä oikeanlaisen kokemuksen siivoustyöstä. Ahtaat toimitilat samalla tavalla kuin suurien hypermarkettien avarat käytävät vaativat kaikki omanlaisensa siivoustyön. Meillä pitkä kokemus päivittäistavarakauppojen siistinä pidosta sekä siivousten rytmitys ja aikataulutus mahdollistaa kauppiaille helpomman arjen.


Tuotanto- ja teollisuuslaitokset alkaen 30€/h

Monesti tuotanto- ja teollisuuslaitoksilla on kovat vaatimukset siivouspalveluille. Tuotantotilojen on oltava erittäin siistit ja hygieniatason on oltava tarkasti määritetyllä tasolla useilla toimialoilla. Meiltä löytyvät oikeat laitteet, aineet sekä ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, joka takaa loistavan lopputuloksen.

Teollisuussiivouksen tarkoituksena on edistää työpaikalla viihtymistä mutta myös lisätä työturvallisuutta. Tuotanto- ja teollisuuslaitoksen ollessa siisti ja turvallinen, on työntekijöiden työpanos usein tehokkaampaa. Teollisuuslaitokset sekä erilaiset varastotilat voivat kätkeä erittäin suuren määrän pölyä, likaa ja muuta jätettä, joiden vaikutus mm. ilmanlaatuun sekä turvallisuuteen on merkittävä.


Toimistosiivous alkaen 30€/h

Viihtyisissä ja miellyttävissä toimitiloissa toimiminen on kaikkien etujen mukaista. Asiakas viihtyy tiloissa sekä työntekijät ovat iloisia töitä tehdessään. Työpäivä on mukava aloittaa, kun työpisteet ovat siistit ja voit aloittaa päivän puhtaalta pöydältä. Edellisenä päivänä levälleen jäänyt toimisto on aamulla järjestelty ja kaikki pinnat on pyyhitty tilatessasi meidät siivoamaan.

Hoidamme useiden toimistojen siivoukset ammattitaidolla ja oikeanlaisilla välineillä. On hyvä muistaa, että toimistosi on myös usein edustustila, jonka haluat olevan loistavan puhdas!


Rakennussiivoukset alkaen 30€/h

Hoidamme kaikki tarvittavat rakennussiivoukset ammattitaidolla. Oli kyse sitten työnaikaisesta-, toimintakoe- tai loppusiivouksesta, me hoidamme sen. Tarvittaessa hoidamme myös rakenneraivauksia sekä saneeraustyömaiden pölynhallintaa ja siivousta.

Nykypäivän yksityiskohtaiset puhtausvaatimukset ovat meille tuttuja. On hyvä tiedostaa rakentamisvaiheen vaikutukset mm. pölynhallintaan. Cleanup pyrkii varmistamaan, että rakennusten luovutusvaiheessa tilaaja saa puhtaat tilat käyttöönsä, eikä käytön aikana sisäilmasta löydy epäpuhtauksia, jotka ovat peräisin rakennusvaiheesta.

Soita ja varaa ilmainen arviointiaika!
010 421 3431/Lahti
050 588 4864/Kouvola