Me tykkäämme tehdä siistiä!

Cleanup on siivousalan yrityksenä korkealle tähtäävä toimija. Haluamme tuottaa palveluina asiakkaallemme ainoastaan parasta lopputulosta. Asiakkaan tulee pystyä olemaan miettimättä tilojensa siisteyttä, sillä se on oltava itsestäänselvyys siivotessamme tiloissanne. Et joudu miettimään siisteyteen liittyviä kysymyksiä, kun hoidamme siivouksenne.

Työmoraalimme on korkea ja vaadimme sitä kaikilta meillä työskenteleviltä. Vain paras lopputulos on kylliksi hyvä meille ja haluamme kehittyä yrityksenä jatkuvasti. Pyrimme luomaan vankkoja yhteistyösuhteita eri yrityksiin, joiden kanssa toimimme. Haluna molemminpuolinen hyöty ja kaikkien toiminnan vieminen eteenpäin. Ota yhteyttä, mikäli haluat hyvän yhteistyökumppanin sekä luotettavan siivousalan ammattilaisen.Palkkaamme kovimmat ammattilaiset

Jotta voimme tarjota vain parasta asiakkaillemme, haluamme parhaat! Pyrimme palkkaamaan alan huippuosaajia, joilla on kokemusta. Pyrimme löytämään siivousalan parhaimmiston ja haluamme, että heiltä löytyy intohimoa siisteyttä kohtaan.

Kaikki meillä toimivat siivoojat ovat kokeneita ja rautaisella ammattitaidolla varustettuja, joilla ei mene sormi suuhun suuremmissakaan ongelmatilanteissa. Huippuosaajamme pysyvät myös heille annetuissa aikatauluissa ja ovat täsmällisiä, jolloin asiakkaan oma toiminta helpottuu. Pystymme ratkaisemaan haastavatkin aikataulutukset joustavuudellamme ja halullamme auttaa.


Puhtautta tyytyväisyystakuulla!

Haluamme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Siitä syystä olemme päättäneet antaa kaikille siivouksillemme tyytyväisyystakuun! Mikäli huomaat puutteita siivouksessasi tai et ole tyytyväinen perustellusti työmme jälkeen, pyrimme korjaamaan kaikki puutteet ilman lisämaksua.

Huomioithan, että kotitalousvähennyksen avulla voit saada siivouksistamme hyötyä myös taloudellisesti. Muista hyödyntää siivouksissa kotitalousvähennys!

Soita ja varaa ilmainen arviointiaika!
010 421 3431/Lahti
050 588 4864/Kouvola